Arbetskläder & skyddsutrustning

 

IMA-konceptet är en modell där vi erbjuder våra kunder mer än arbetskläder och personlig skyddsutrustning. Vi har kunskapen och erbjuder ditt företag en helhetslösning.

 

Arbetsgivaren är alltid skyldig att arbetet vid en arbetsplats utförs utan risk för ohälsa eller olycksfall. På vårt utbildningscenter erbjuder vi olika typer av utbildningar som skräddarsys efter ditt företags behov och arbetsmiljö. Exempel på utbildningar är fallskydd, brandfarliga arbeten samt första hjälpen och hjärt- och lungräddning.

 

Kunskap

Vi har kunskapen för de behov och krav som ställs på en god och säker arbetsmiljö.

 

Service och kvalité

Ledord vi jobbar efter inom företaget och där kunden alltid är i fokus.

 

Säkerhet

Vi tar fram skräddarsydda lösningar för arbetskläder och personlig skyddsutrustning. Vi är certifierade på fallskydd och kan även besikta skyddsutrustning.

 

Utbildning

Vi utbildar och certifierar dig och ditt företag i vårt egna utbildningscenter. Läs mer om de (utbildningar) vi tillhandahåller.

 

Helhet

Vi hjälper dig med att analysera behovet och krav gällande ert sortiment. Vi sätter ihop ett koncept i katalogform eller som en webblösning. Vi erbjuder även tvätt och lagningslösningar för arbetskläder. Med egen produktion är vi den kompletta leverantören för ditt företag.

 

Kontakta mig om du har frågor
Patrik Johansson
Säljare