Över 40 år i branschen

 

IMA har mer än 40 års erfarenhet i branschen och är en av de ledande aktörerna på marknaden inom arbetskläder och personlig skyddsutrustning. Vi erbjuder mer än bara produkter till våra kunder. Med vår djupa kunskap och långa erfarenhet analyserar vi ditt företags behov  för att kunna erbjuda de rätta produkterna och varumärkena till rätt pris.

 

“En kontakt ger tusen möjligheter”

Eget fallskyddscenter

Vi är stolta över vårt fallskyddscenter på Spantgatan 5 i Luleå. Där utbildar vi bland annat ditt företag i arbete på hög höjd. Vi övar på säkerhet, falltekniker samt korrekt hantering av utrustning i vårt modulsystem.

Du kan även utbilda dig och din personal inom ett antal andra områden beroende på i vilken arbetsmiljö man verkar i. Genom att ha utbildningslokaler och modulsystem under ett och samma tak optimerar vi tiden för kurser och certifiering.

Läs mer under (Utbildningar) 

 

Arbetskläder och personlig skyddsutrustning

Vi kan arbetskläder och personlig skyddsutrustning. Med skräddarsydda lösningar erbjuder vi ett koncept som passar just ditt företag. Vi tillhandahåller även logistiska lösningar för tvätt och lagning allt enligt våra kunders önskemål och krav. Hos oss kan vi erbjuda applicering av transfers (logotyper) på plagg som hämtas ut ur vår butik. Medan du väntar ditt plagg som ska tryckas bjuder vi gärna på en kopp kaffe.

Hos oss kan du få mer än en produkt – du får IMAKonceptet!

 

Vi tillhör Company Line

Då vi nu tillhör Company Line är vi den kompletta leverantören för ditt företag där vi kan erbjuda profilering.

Kontakta mig om du har frågor
Larry Lundström
Butikschef